Selecteer een pagina

Coaching en workshops

Lies Schilp coach

Podiumpresentatie
Een goede podiumpresentatie zorgt ervoor dat het publiek naar je luistert en kijkt.
Niet alleen zangers maar ook een hele band of een koor zal door middel van een paar tips en aanwijzingen gemakkelijker op het podium staan. Bij de workshop komen je sterke punten naar voren en leer je hoe je daar optimaal gebruik van kan maken. Vaak zijn een paar puntjes op de i al voldoende om een veel professioneler optreden te doen.

Er wordt aan verschillende onderdelen van het optreden aandacht besteed, waaronder opkomen en eindigen, podiumverdeling, aankondigingen, setlijst, muzikale overgangen, image & style en verder aan alles waar je zelf nog vragen over hebt of waar je aan zou willen werken.

De workshops en trainingen kunnen door bands, acts, vocalisten, zanggroepen en koren worden gevolgd. Je kunt workshopdagen, individuele workshops, privéles of groepslessen volgen. Kijk bij de verschillende bouwstenen en stel je coaching op maat samen.

 Workshops »

Portfolio »

Podiumpresentatie

Workshopdag Podiumpresentatie
Een hele dag op locatie waarbij je met je band, act of zanggroep gecoacht wordt maar zelf ook coach bent. Iedere deelnemer doet de hele dag actief mee. Leer van anderen en laat anderen leren van jou.

Vocalisten

Workshopdag voor Vocalisten
In een groep met ca. 6 vocalisten werk je aan zangtechniek, arrangementen en performance. Iedere vocalist krijgt een masterclass onder begeleiding van gitariste Dalâl Marouf. Deze workshop is zeer geschikt voor singer-songwriters.

Bands

Workshops voor Bands
Een workshop voor de hele band in een (evt. eigen) oefenruimte. Er wordt bij de workshop met je eigen muziek gewerkt. Bij een voorgesprek kun je aangeven of er iets is waar de band extra aan wil werken.

Koren

Workshops voor Koren
Ook deze workshop wordt gegeven in de eigen oefenruimte. Onderwerpen die bij de workshop voor koren aan bod komen zijn ondermeer: uitspraak, beweging, zangtechniek, toneelbeeld, opkomen en aflopen, concentratie en eenheid.

Privéles

Privéles
Deze les is voor vocalisten of kleine acts. In een voorgesprek kun je aangeven waar je aan wilt werken. Denk hierbij aan: podiumpresentatie, zangtechniek, repertoirekeuze, stijl, voorbereiden op audities.