Selecteer een pagina
Bombitas

Bombitas

Ooit het achtergrondkoortje van Herman Brood maar allang op eigen benen. Te zien en te horen bij Gruppo Sportivo, The Wild Romance en Groove the Princess. Vanaf maart 2014 treden Lies en Inge op onder de naam BOMBITAS XL met daarin zanger/gitarist Jan van der Meij van o.a. Powerplay en Vitesse, met Gruppo Sportivo oprichters drummer Max Mollinger en toetsenist Peter Calicher en bassist Bas Coulier.
Meer over de Bombitas »
Girls Wanna Have Fun

Girls Wanna Have Fun

Een “All Girls” gelegenheidsband van 15 vrouwen die hun sporen in de Nederlandse pop- en rockscene hebben verdiend. Opgericht door Lies Schilp in 1990 met ieder jaar een ander thema, bestormen de Girls de Nederlandse poppodia, festivals en theaters. Girls Wanna Have Fun stopt na 25 jaar op 18 april 2015 met een afscheidsoptreden in Paradiso, Amsterdam.
Meer over Girls Wanna Have Fun »
Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo

De van oorsprong Haagse popgroep Gruppo Sportivo geniet vanaf eind jaren zeventig nationale bekendheid. Met een gezonde dosis humor en pakkende popsongs scoorde zij hits met nummers alsRock & Roll, Disco Really Made It en Hey Girl. Gruppo Sportivo is gestopt met live optreden in december 2013.

In 2018 komt Gruppo Sportivo met een nieuw album GREAT! 

Meer over Gruppo Sportivo »

Herman Brood & his Wild Romance

Herman Brood & his Wild Romance

Herman Brood & his Wild Romance
Lies maakte bijna 10 jaar deel uit van de band van rock & roll junkie Herman Brood. Meer over Herman Brood »