Selecteer een pagina

Workshops

Workshopdag Podiumpresentatie

Een hele dag op locatie waarbij je met je band, act of zanggroep gecoacht wordt maar zelf ook coach bent. Iedere deelnemer doet de hele dag actief mee. Leer van anderen en laat anderen leren van jou.


Workshopdag voor Vocalisten

In een groep met ca. 6 vocalisten werk je aan zangtechniek, arrangementen en performance. Iedere vocalist krijgt een masterclass onder begeleiding van gitariste Dalâl Marouf. Deze workshop is zeer geschikt voor singer-songwriters.


Workshops voor Bands

Een workshop voor de hele band in een (evt. eigen) oefenruimte. Er wordt bij de workshop met je eigen muziek gewerkt. Bij een voorgesprek kun je aangeven of er iets is waar de band extra aan wil werken.


Workshops voor Koren

Ook deze workshop wordt gegeven in de eigen oefenruimte. Onderwerpen die bij de workshop voor koren aan bod komen zijn ondermeer: uitspraak, beweging, zangtechniek, toneelbeeld, opkomen en aflopen, concentratie en eenheid.


Privéles

Deze les is voor vocalisten of kleine acts. In een voorgesprek kun je aangeven waar je aan wilt werken. Denk hierbij aan: podiumpresentatie, zangtechniek, repertoirekeuze, stijl, voorbereiden op audities,

voor mee informatie en prijzen: stuur een mail aan info@liesschilp.nl